image

ساندویچ تن ماهی

زمان مهیا کردن: 30 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

زمان آماده سازی: 45 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

نکات غذایی:

بهتر است روغن تن ماهی را دور ریخته و استفاده نکنید.

این غذا را در ماکروفر نیز می توانید تهیه کنید.

اگر دوست داشتید می توانید از مواد دیگری همچون نخود فرنگی و قارچ نیز در این غذا استفاده کنید.

کنسرو تن ماهی : 1 قوطی

ذرت پخته : 2 قاشق سوپخوری

نان ساندویچی کوچک یا گرد : 4 عدد

سس مایونز : 1 قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان رنده شد ه : 2 قاشق سوپخوری

کاهوی خرد شد ه : 4.1 پیمانه

زیتون : مقدار دلخواه

گوجه فرنگی کوچک : 2 عدد

نمک : به میزان لازم

 

مرحله 1

ابتدا کنسرو تن ماهی را در یک قابلمه حاوی آب قرار داده، آن را روی حرارت بگذارید.

مرحله 2

بیست دقیقه بعد از جوش آمدن آب، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنسرو را زیر آب سرد بگیرید تا بتوانید به راحتی در آن را باز کنید.

مرحله 3

بعد از اینکه در کنسرو را باز کردید، مواد داخل آن را داخل یک کاسه مناسب بریزید.

مرحله 4

فر را با دمای 181 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

مرحله 5

وسط نان ساندویچی ها را باز کنید، سپس آنها را داخل سینی فر قرار دهید.

مرحله 6

سس مایونز و ذرت پخته را داخل کاسه ای که تن ماهی را در آن ریخته بودید بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.

مرحله 7

در صورت نیاز کمی نمک بزنید.

مرحله 8

حالا از مواد، داخل نان ها بریزید.

مرحله 9

پنیر رنده شده را هم روی مواد بریزید و سینی را به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر کاملا آب شود.

مرحله 10

وقتی ساندویچ ها کمی خنک شدند، آنها را با کاهو، زیتون و گوجه فرنگی تزیین کرده سرو کنید.

  • سرویس دهندهگروه صنایع غذایی بندر
  • تاریختیر 1399
  • دسته بندی آشپزی
  • لینک منبعwww.BandrFood..ir
  • اشتراک